Pakistanin kuulumisia

Pakistanissa menee nyt hyvin ja maa kasvaa kohisten, joten maata ja sen kehitystä kannattaa ehdottomasti seurata. Nämä kaksi tuoretta kansainvälisen median uutista kertovat jo paljon: The Economist listasi Pakistanin maailman 5. nopeiten kasvavaksi taloudeksi ja uutiskanava Bloomberg puolestaan raportoi Pakistanin vähittäiskauppasektorin olevan maailman nopeiten kasvava koko maailmassa. 200 miljoonaa asukasta ja noin kuuden prosentin talouskasvu saavat ihmeitä aikaan ja kehityksessä kannattaa olla ehdottomasti mukana juuri nyt.

Olemme järjestäneet jo neljä menestyksellistä yritystapahtumaa ja nyt on viidennen vuoro: Europe Pakistan Business Summit järjestetään Pakistanissa 25.01.2018 ja toivotankin nyt lämpimästi kaikki kasvua ja uusia vientimarkkinoita hakevat suomalaisyritykset mukaan tapahtumaan. Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa ensi maanantaina 13.11.2017 ja kannattaa reagoida nopeasti, sillä näin saamme varmasti paikalle jokaisen osallistujan omaan intressiin sopivat paikalliset toimijat ja potentiaaliset asiakkaat. Summit on kaupantekopaikka yrityksille, ei liikojen puheiden seminaari.

Cleantech, energia, koulutus, terveydenhuolto, turvallisuussektori, rahoitus, vienti, tuonti, elintarvikkeet, rakentaminen, kehityshankkeet ja vaikka mitä  – Pakistanissa kyllä riittää tekemistä ja kauppaa!

Lue lisää täältä www.europepakistan.com ja samasta osoitteesta löydät ”News” -osion alta paljon Pakistanin kehityksestä ja taloudesta kertovia uutisia.

Annan mielelläni lisätietoja niin tapahtumasta kuin Pakistanistakin ja vaikka tapahtuma on kasvanut jo eurooppalaiseksi, sen järjestelyistä vastaa juuri viime viikolla jo 32 vuotta täyttänyt Finland Pakistan Business Council, joten siinäkin hyvä syy suomalaisyrityksille olla voimakkaasti taas mukana ja kauppaa tekemässä. Toivottavasti nähdään Pakistanissa!

Ystävällisin terveisin,

Wille

 

Kunniapääkonsuli, Hon. Consul General of Pakistan for Finland
Chairman, Europe Pakistan Business Summit 2017
Chairman, Finland Pakistan Business Council

Tel. Finland: +358-40-5316-720
Tel. Sweden: +46-8-559-16-290
Tel. US: +1-949-280-1765
Tel. Pakistan: +92-323-510 1041
Email: wille.eerola@europepakistan.com | wille.eerola@fpbc.fi

www.europepakistan.com  |  www.fpbc.fi  |  www.honoraryconsulatepakistan.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *