FWF on tukenut jäsenistönsä kansainvälistymistä jo useilla eri tavoilla. Tutustu esimerkkeihin ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

Kokosimme jäsenistöstämme konsortion vesilaitosten riskienhallintaratkaisun ympärille.

FWF isännöi Vietnamin kaupunkien vesihuollosta vastaavan rakennusministeriön delegaatiota Suomessa syksyllä 2015. Sosiaali- ja terveysministeriössä esiteltyyn vesilaitosten riskienhallintaratkaisuun vierailta tuli kommentti, että tämän me haluaisimme myös Vietnamiin.

Lue lisää

Järjestimme jäsenillemme yhteisosallistumisen Tukholman vesiviikoille.

Kehittyvien maiden vesi- ja sanitaatioalan yksi vuoden päätapahtumista on Tukholman vesiviikot. Tapahtuma kokoaa yhteen vesi- ja sanitaatioalan toimijoita (ministeriöitä, rahoittajia, toteuttajia) viikon mittaiseen tapahtumaan verkostoitumaan ja kuulemaan seminaareissa ajankohtaisista aiheista.

Lue lisää

Välitimme jäsenistömme näkemyksiä rahoitusinstrumenteista päättäjille.

FWF:n jäsenistön osaaminen voi merkittävästi tukea kehittyvien maiden vesi- ja sanitaatioalan kehitystä. Julkisen sektorin ja järjestöjen osaamista pystytään viemään UM:n kautta kanavoiduista kehitysyhteistyövaroista: yksityisen sektorin osaamisen mukaan saamisessa on ollut kuitenkin haasteena sopivien rahoitusinstrumenttien puute.

Lue lisää

Kokosimme jäsenistöstämme ison yrityksen johtaman konsortion.

FWF käy jatkuvasti keskusteluja kasvutarpeista ja tulevaisuuden näkymistä laajasti eri toimijoiden kanssa. Tämä auttaa meitä toimistolla tunnistamaan ne mahdollisuudet, joihin jäsenemme pystyvät oikeasti tarttumaan. Yksi tälläinen mahdollisuus syntyi FWF:n ja Rambollin keskusteluista keväällä ja kesällä 2017.

Lue lisää

Linkitimme jäsenistöämme Terrafame Group Oy:n vesienhallinnan kehityshankkeeseen.

Terrafame Group Oy alkoi syksyllä 2015 etsimään Sotkamon kaivoksen vesienhallintaan uusia ratkaisuja, joilla kaivokselta poistettavien puhdistettujen vesien sulfaattipitoisuutta voitaisiin vähentää. Ariel-hankkeessa kartoitetaan uusia puhdistusteknologioita ja niiden soveltuvuutta kaivoksen toimintaympäristöön.

Lue lisää

Haluatteko jakaa myös teidän Success Storyn FWF:n jäsenyydestä? Ota yhteyttä, niin kerromme tarinanne!