Finnish Water Forumin jäseneksi ovat tervetulleita kaikki vesialan tai muuten veden kanssa läheisesti toimivat yritykset ja yhteisöt. Liittymällä FWF:n jäseneksi pääset osaksi vesialan kansainvälistä toimintaa ja toimintaympäristön kehittämistä yhdessä yli 130 jäsenorganisaatiomme kanssa. Lisätietoa jäsenmaksuista ja jäseneksi liittymisestä löydät täältä. Kaikissa jäsenyyttä koskevissa asioissa voit tarvittaessa ottaa yhteyttä osoitteeseen info(a)fwf.fi.

Finnish Water Forumin jäsenenä…

… olet osa FWF:n yhteistarjoamaa.

Kansainvälisiin haasteisiin on helpompi tarttua, kun on luotettavia kumppaneita. Yhdessä olemme isompia! FWF kokoaa jäsenistön osaamisesta kilpailukykyisiä kokonaisuuksia, joita myymme ja markkinoimme maailmalla. Kansainvälisesti FWF edustaa koko suomalaista vesisektoria, mikä mahdollistaa yhteistyön rakentamisen uudella tavalla. Tunnemme jäsenemme ja linkkaamme heidän osaamistaan kansainvälisten kumppaneiden tarpeisiin.

… pääset kiinni kansainväliseen toimintaan.

Tuomme jäsenillemme jatkuvasti kumppani- ja hankemahdollisuuksia heitä kiinnostavilta alueilta. Tiedotamme jäsenkirjeessämme aktiivisesti esimerkiksi kiinnostavista delegaatioista, tarjouspyynnöistä, tapahtumista ja seminaareista. Lue lisää jäsenkirjeestä ja ryhdy tilaajaksi ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@fwf.fi.

… olet osa kansallista vesialan verkostoa.

FWF on myös suomalaisten toimijoiden kohtauspaikka. FWF:n kautta voit tutustua muihin alan toimijoihin ja löytää uusia kumppaneita ja hankkeita myös Suomesta. Järjestämme vuosittain useita tapaamisia, tilaisuuksia ja kokouksia, joissa jäsenillä on mahdollisuus tutustua myös toisiinsa.

… voit vaikuttaa toimintaympäristön kehittymiseen.

FWF toimii alustana myös julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin vuoropuhelulle. Tuomme mikroyritykset, ministeriöt, tutkimuslaitokset ja suuryritykset saman pöydän ääreen viemään vesialaa yhdessä eteenpäin. Kokoamme jäsenistömme näkemyksiä esimerkiksi toimivista rahoitusinstrumenteista ja käytännöistä ja välitämme niitä päättäjille.

… voit vaikuttaa FWF:n toimintaan.

Jäsenet valitsevat FWF:n toimintaa ohjaavan hallituksen keskuudestaan yhdistyksen vuosikokouksessa. Osana hallitusta voit olla mukana ohjaamassa yhdistyksen toimintaa ja vaikuttaa sen painopisteisiin. Aktiivisuus kannattaa!

… toimistomme on sinua varten!

FWF:n toimistolla työskentelee tehokas tiimi vesialan ammattilaisia, joiden tavoitteena on ratkaista globaaleja vesikysymyksiä rakentamalla uusia kumppanuuksia ja yhteistyömahdollisuuksia. Mitä paremmin toimistolla tunnemme jäsenemme, sitä tehokkaammin voimme heitä tukea ja edustaa. Ole siis aktiivisesti mukana toiminnassa ja ota yhteyttä henkilökuntaamme!

Vie vesiosaamisesi maailmankartalle – tule mukaan työryhmiin!

Työryhmät ovat jäsenorganisaatioidemme kohtaamispaikka, jotka tarjoavat mahdollisuuksia yhteistyön rakentamiseen ja vuoropuheluun vesialan ajankohtaisista aiheista. Lue lisää työryhmistä ja liity mukaan edistämään vastuullista vesialan kasvua ja kansainvälistymistä!