Avoin työpaikka: Koordinaattori

  • Lukuaika:4 mins read

Finnish Water Forum on suomalaisten vesialan toimijoiden vuonna 2009 perustama yhdistys, joka edistää suomalaista vesiosaamista ja kansainvälistä yhteistyötä veteen, ilmastonmuutokseen ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvien haasteiden ratkaisemiseksi. Tuomme yhteen yli 130 jäsenorganisaatiota, jotka edustavat vesiasioiden parissa toimivia suomalaisia yrityksiä, ministeriöitä, tutkimus- ja koulutuslaitoksia, yliopistoja ja yhdistyksiä. Toiminnassamme edistämme suomalaisen vesiosaamisen tunnettavuutta, alan verkostoitumista ja uusien kumppanuuksien rakentamista Suomessa ja kansainvälisesti. 

Koordinaattori viestintään ja projektivalmisteluun

Haemme nyt koordinaattoria, jonka tehtävänä on avustaa viisihenkistä tiimiämme monipuolisissa viestinnän ja projektivalmistelun tehtävissä. Työsuhde on määräaikainen alkaen 1.3.2023–1.3.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään tuntisopimuksena 0–20 tuntia/viikko.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan kansainvälisten vesiasioiden ja vienninedistämisen kentällä. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle korkeakouluopiskelijalle, joka on kiinnostunut kartuttamaan asiantuntemusta esimerkiksi vesi- ja ympäristötekniikan, kestävän kehityksen tavoitteiden, ilmasto- ja ympäristöpolitiikan sekä monitoimijayhteistyön parissa.

Työtehtävät

  • Viestinnän sisällöntuotanto vesialan teemoista (mm. uutiskirjeiden laatiminen ja verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto)
  • Tapahtumien, tapaamisten ja vierailujen järjestäminen
  • Työryhmätyöskentelyn koordinointi
  • Projektivalmistelu ja muut vesialan kasvu- ja kansainvälistymismahdollisuuksien kartoittamiseen ja edistämiseen liittyvät tehtävät valitun henkilön osaamisalueisiin perustuen

Mitä odotamme

  • Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä monipuolista viestinnän osaamista ja kokemusta sisällöntuotannosta (mm. WordPress, Mailchimp, sosiaalinen media)
  • Erinomaisia suomen ja englannin kielen taitoja (myös muu kielitaito eduksi)
  • Vesialan toimintaympäristön tuntemusta ja kiinnostusta Suomen vesialan kasvun ja kansainvälistymisen edistämiseen
  • Kykyä toimia yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa (ml. kansainväliset toimijat)
  • Kansainvälisten vesiasioiden tuntemusta (mm. kestävän kehityksen tavoitteet, kansainvälinen ilmasto-, ympäristö- ja kehityspolitiikka ja rahoitusinstrumentit)

Hakuohjeet

Hakijoita pyydetään lähettämään sunnuntaihin 12.2.2023 mennessä ansioluettelo, hakukirje ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot sähköpostitse osoitteeseen info@fwf.fi otsikolla ”Hakemus, Koordinaattori”. Haastattelut pyritään järjestämään 15.-17.2.2023 Finnish Water Forumin toimistolla osoitteessa Eerikinkatu 8, 00100 Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 8.2.2023 projektiasiantuntija Saara Leppänen, puh. +358445270295. Tarvittaessa voit lähettää kysymyksiä tehtävään tai rekrytointiin liittyen myös sähköpostitse osoitteeseen info@fwf.fi.

Finnish Water Forum voi tarvittaessa ottaa yhteyttä annettuihin suosittelijoihin.